Serviceaftale for ejendomme

Din nye serviceaftale for din ejendom
fås her

Oprethold en velfungerende ejendom med en el serviceaftale

 

Manglende lys og en dørtelefon ude af drift er bare to eksempler på en ejendom i forfald og som udstråler useriøsitet overfor dens brugere. For løbende at opretholde en levende og velfungerende ejendom/bygning er der mange forskellige ting som skal vedligeholdes. Nogle vedligeholdelsesopgaver kræves udført af fagmænd. For at lette administrationen, hver gang der skal repareres noget på bygningen, er det en god ide, at have en serviceaftale med en fagmand – og specielt en elektriker/el-installatør, da det i den daglige drift ofte er deres fagområde som er nødvendigt for at få ejendommens mekanikker til at køre som smurt.    

Udover den irritation som kan opstå, når man oplever driftstop, og at ejendommens installationer ikke fungerer optimalt, kan det også være til fare for ejendommens brugere og de omkringliggende bygninger, da der hurtigt kan opstå brandfare. Ligeledes er der risiko for fald i trappeopgangen hvis lyset er gået. Det er derfor vigtigt at sørge for at vedligeholde sine el-installationer.

Hos El-installatør-København kan du helt gratis indhente 3 tilbud fra vores kompetente samarbejdspartnere til at få en el-serviceaftale i hus.

Serviceaftaler til ejendomme omfatter

Det varierer lidt fra el-firma/el-installatør til el-firma/el-installatør, men de fleste el-serviceaftaler til ejendomme omfatter følgende services:

Er du i tvivl om hvilke services din ejendom behøver kan vores samarbejdspartnere hjælpe dig med at finde og indgå den aftale som passer præcis til dig og din ejendoms behov. 

Her på siden kan du indhente 3 forskellige tilbud på serviceaftaler, og så 3 forskellige bud på hvordan el-firmaerne kan skræddersy en serviceaftale til dig.  

El tavle

Er du stadig usikker?

Er du stadig usikker på om en serviceaftale for din ejendom er en nødvendighed? Modtag 3 tilbud fra nogle af vores kompente elektrikere/el-installatører i dag.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 2 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Indhent et tilbud