LED SPOTS

Vil du have reduceret dit energiforbrug? Og lyder strøm der omsættes til lys som et bedre alternativ til lys der omsættes til strøm? Så læs med her.

Installation af LED-spots

Går du med overvejelser om at skifte til LED?

Det superdygtige og autoriserede elektrikerteam hos El-optimering har en bred vifte af LED-belysningsprodukter, som du kan vælge imellem for at sikre, at din belysning skaber en fantastisk atmosfære, mens den forbliver energieffektiv. Hvis du installerer LED spots for første gang, kan EL-optimering hjælpe dig med den optimale placering af dine lys.

El-optimerings tjenester omfatter b.la.:

– sikkerhedstjek af eksisterende spots
– energieffektivitetstjek af eksisterende spots
– reparation og vedligeholdelse af eksisterende spots
– montering af nye spots

Hvorfor skifte til LED-lys?

Energiforbrugsbesparelse: at skifte til LED-pærer giver betydelige energibesparelser i forhold til alternativer til glødelamper, halogen og kompaktlysstofrør. I gennemsnit bruger LED’er 80 % mindre energi sammenlignet med glødepærer.

Længere liv

LED-lys holder længere end mange alternative pærer. Afhængigt af dagligt forbrug vil en pære holde i over 10 år – LED’er holder generelt over 20.000 timer – i stedet for 2.000 til 10.000 sammenlignet med andre typer pærer. Selvom denne form for belysning i begyndelsen kan være dyrere pr. pære, vil dine energibesparelser på lang sigt mere end opveje den oprindelige udgift.

LED-farvemuligheder

LED-lys fås i en række farver. Nogle almindelige farvemuligheder inkluderer:

Varm hvid: ligner den gule nuance, der udsendes af en glødepære
Kølig hvid: lysere og køligere end varm hvid, men ikke overdrevent hård
Dagslys hvid: et køligt, skarpt lys

Har du brug for at dit led-spot kan dæmpes i belysningen?

LED-lys fungerer anderledes end andre lys. LED lysdæmpning kan være udfordrende! Uden kompatible lysdæmpere kan LED-lys blinke eller ikke dæmpe til det ønskede niveau. EL-optimering kan give råd om matchende LED-lys & lysdæmpere.

Teamet hos EL-optimering kan give dig hurtig og professionel service, så du har ro i sindet og så du ved, at dit arbejde er blevet udført sikkert efter de højeste standarder.

Muligheder indenfor LED-lys

Hvilke belysningstjenester er tilgængelige? Når du tænker på belysningstjenester, tænker du måske kun på generel belysning. Hos EL-optimering leveres en bred vifte af belysningsløsninger til privat- og erhvervskunder. Dette omfatter en masse sikkerheds- og energieffektive belysningsløsninger samt lysstyringssystemer.

LED-belysning er ikke teamets eneste energieffektive belysningsløsning, da de også leverer tilstedeværelsesdetektion og dagslysdetektion for at reducere dine energiomkostninger. Når du overvejer at imødekomme ethvert af dine belysningsbehov i dit hjem eller din virksomhed, så tænk på EL-optimering for alle dine belysningsløsninger i København og omegn.

Hvis du ejer et erhverv, kan den rigtige belysning kan få dine kunder til at føle sig mere komfortable og få dig til at se mere professionel ud. Desuden kan sikkerhedsbelysning kombineret med bevægelsessensorer og andre sikkerhedssystemløsninger også hjælpe med at afskrække enhver mulig kriminalitet. Derudover er nødbelysning et sikkerhedskrav i visse bygninger, som er med til at redde liv. Uanset hvad dine belysningskrav er, så kontakt EL-optimering i dag for en professionel service fra start til slut.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 2 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Indhent et tilbud