IHC - (Intelligent House Control)

Tilbud på dit IHC-system
starter her

Hvad er IHC?

IHC er en forkortelse for ’Intelligent House Control’. Det er et system som samler styringen af alle hjemmets elinstallationer i ét smart system. Systemet gør sådan at du nemt kan styre alle hjemmets elektroniske enheder, som alarmer, varme, lys og ventilation fra fx din smartphone eller tablet.

Systemet gør det muligt at betjene og indstille alle enheder uanset om du er ude eller hjemme. Du kan fx slukke for varmen når du tager på arbejde og tænde den igen på vej hjem, så der er varmt når du træder ind ad døren. Du kan også indstille enheder til at reagerer automatisk, så systemet ved hvornår den skal skrue op og ned.

IHC - nemt og praktisk

Systemet er en ekstremt praktisk løsning der gør det langt lettere for dig at betjene hjemmets elektriske enheder centralt. Men det er ikke kun praktisk, det er faktisk også en fornuftig løsning, hvis man prøver at spare på energiforbruget. Det er meget nemmere at styre boligens indeklima med et IHC-system, da du har større overblik og kontrol over fx varmestyring og belysning. Ved at programmere systemet til at tænde eller slukke i bestemt intervaller på dagen, kan du nemmere undgå at forbruge varme og el, når du alligevel ikke har brug for det. Programmet er altså en fantastisk løsning hvis man prøver at reducere CO2-aftrykket og spare på energiregningen.

Det er også en oplagt løsning til virksomheder og erhvervslokaler. Systemet vil for eksempel give rigtig god mening i større produktionsbygninger, hvor der er mange enheder og elinstallationer der skal styres. Her kan der være rigtig mange penge at spare, ved optimal varme- og strømstyring.  

IHC

Indhent tilbud på installation af IHC

Systemet befinder sig i krydsfeltet mellem el-arbejde og IT, og det er derfor ikke alle elektrikere der kan installere systemerne. Det kræver specialviden at opsætte disse skræddersyede løsninger efter behov.

Hos El-installatør København samarbejder vi med et bredt udvalg af branchens bedste elektrikere. Vi kan derfor med sikkerhed også finde en elektriker der kan hjælpe dig med at installere og opsætte dit IHC-system, præcis som du vil have det. Hvis du vil have en simpel og effektiv måde at styre de elektriske enheder i hjemmet og samtidig gøre det nemt for dig selv, at spare på energien, så bør du overveje Det.

Hvis du udfylder vores kontaktformular, så vil du modtage et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

IHC pris

IHC er ikke nødvendigvis den billigste løsning, om end prisen er meget afhængig af omfanget af dit IHC-system. Jo flere enheder der skal kobles til, jo mere krævende er opgaven, og det vil reflekteres i prisen. Det smarte ved IHC er dog, at hvad end du betaler for implementering af systemet, hurtigt er tjent hjem igen gennem besparelser på energiregningen.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 2 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Indhent et tilbud