EL TJEK

Tilbud på dit næste projekt
starter her

Hvad er et el tjek?

Et el tjek er en gennemgang af dine el- installationer, om de er lovlige, sikre og lever op til forskrifterne. Her bliver der gennemgået el tavler, HPFI-relæ, stik og stikkontakter, samt udført diverse el målinger.

Når du får udført et el tjek er det med hovedmål at afdække el- installationerne så de lever op til normale standarder. Dine el- installationerne skal nemlig både være funktionsdygtige og installeret lovligt. Den færdige tilstandsrapport indeholder resultaterne for dine elinstallationers funktionsdygtighed, og en vurdering hvorvidt om de opfylder de lovmæssige krav.

El tjek ved salg af andels- og ejerlejligheder & køb af hus

Står du over for et salg af din lejlighed? Her kræver mange andelsforeninger, at der skal udføres et el tjek af en autoriseret elektriker.

Er du kommende husejer? Så er det dit ansvar at sikre, at husets el- installationer både er funktionsdygtige og lovlige inden du overtager din nye bolig.
Hvis dette ikke bliver gjort, kan du risikere at du står med ansvaret for de ulovlige installationer, selvom du aldrig har haft noget at gøre med dem. Dette ender ofte med at blive dyrt.
Når du har fået fortaget et el tjek modtager du en tilstandsrapport med nødvendig dokumentation til din forsikring.

El tjek på el tavle

Få 3 tilbud af autoriteret elektrikere

Hos El-installatør-København kan du hente 3 uforpligtende tilbud til dit næste projekt.
Da det er påkrævet at det bliver udført af en autoriseret elektriker, så sørger vi for at dit el tjek kun bliver udført af autoriseret og kompetente elektrikere.

Arbejdet ikke er færdigt når der er færdigmålt og inspiceret. Det kræves også at sikre at installationerne er lovlige.
Med en portefølje af autoriseret elektrikere i hele København og omegn, kan du netop opnå at få styr på disse elementer.

Alle vores elinstallatører har alle kendskab til både nuværende og tidligere lovgivninger om el- installationer. Lovgivningen omkring dine installationer skifter hele tiden og derfor er vores elinstallatører også veluddannet og er derfor altid opdateret med de nyeste regler og love. Derfor kan du være tryg når du indhenter tilbud her.

Vi kan vi sikre dig et tilbud på blot 24 timer. Du skal blot udfylde formularen med opgavebeskrivelse og inden 24 timer vil du modtage 3 tilbud, fra vores top kvalificeret og autoriseret elektrikere i København.

Få et el-tjek i København og omegn

Vores professionelle samarbejdspartnere rykker ud til hele København og omegn. Indgår din by ikke i vores liste, så tvivl ikke, ring til os og høre nærmere. Byer vi hos el-installatør København rykker ud til er bl.a.:

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 2 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Indhent et tilbud