Alarm & Overvågning

Tilbud på dit nye alarmsystem
starter her

Gør dit hjem mere trygt

Skal du have tjekker, udskiftet eller installeret helt nyt alarmsystem eller overvågning? I dag er det blevet helt normalt at installere alarm med overvågning, for at sikre sig mod tyveri. 

Et alarmsystem kan give dig en alarm, hvis en ubuden gæst kommer ind i din bolig, men et alarmsystem virker også forbyggende. Det kan nemlig hjælpe med at skræmme tyvene væk.

Hos El-installatør-København kan du helt gratis indhente 3 tilbud fra vores kompetente samarbejdspartnere, til opsætning og installation af alarm og overvågning.

Installation og opsætning af alarm og overvågning

Et alarmsystem består af flere sensorer. Sensorerne bliver placeret rundt i dit hjem. Hvis en af sensorerne opfanger en bevægelse, vil alarmen gå, enten med en sirene og/eller hvis alarm systemet er udstyret med teknologien, vil du blive informeret om at alarmen er gået. Visse alarmsystemer er både alarm og overvågning.

En af fordelene ved videoovervågning er at du kan følge med i dit hjem mens du ikke er hjemme. Det kan hjælpe dig med at opklare et eventuelt indbrud i tide.

Boliger har forskellige

Hvis du er i tvivl om hvilket system som bedst passer dig, så kan vores samarbejdspartnere hjælpe dig i at navigere rundt i de mange forskellige systemer der findes. Få Hjælp med at finde hvilken type alarm som passer bedst til dig og din bolig her.

 

Hvis du allerede ved på forhånd at der skal justeres på dit el, før du kan opsætte alarm og overvågning, så tjek vores side ud

med el tjek her.

Alarm og Overvågning

Valg af alarm og overvågning

Der findes mange forskellige alarm og overvågningssystemer på markedet, og det kan derfor virke uoverskueligt at finde den rette. Lad vores samarbejdspartnere hjælpe dig med at finde det perfekte system. Så du kan sove trygt om natten.

Alarm og overvågningsteknologien udvikles hele tiden, her har vores mange samarbejdspartnere hele tiden fingeren på pulsen angående den nyeste og bedste alarm og overvågningsteknologi. Vi kan sikre dig en bedre rådgivning, installation og opsætning af den nyeste teknologi inden for alarm og overvågning, og du bliver fulgt helt til dørs i processen.  

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 2 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Indhent et tilbud