EL Service

Tilbud på dit næste projekt
starter her

Hvilken type el service har du brug for?

Hos El-installatør-København hjælper vi dig med at finde den rette elektriker til el service, installationer, el tjek og alle andre elektriske behov du har. Hos os finder du eksperter til service tjek, installationer samt mange andre former for el service. Fortæl os om dit problem, så finder vi 3 dygtige fagmænd og sender dig deres tilbud indenfor 24 timer.

El service til virksomheden

Er strømmen gået i din virksomhed? Virker dørtelefonen ikke i din opgang? Disse problemer, udover at lede til store irritationer og stilstand i arbejdet, kan udstråle en manglende seriøsitet og kompetencer for mulige kunder og samarbejdspartnere. En god ide er løbende at have en elektriker til at yde sine forskellige el services for at skabe funktionalitet. Ved at have en fast aftale med en fagmand sikres mekanikkerne i din virksomhed at køre som de skal.

I nogle situationer kan det virke overflødigt at have et tæt samarbejde med en elektriker, men husk at problemer kan opstå hurtigt, og ved at have adgang til en fast el service, kan de løses lige så hurtigt. Ønsker du at finde et elektrikerfirma, så kontakt os. Vi 3 gratis tilbud fra elektrikere der tilbyder deres el service.

Vi arbejder kun med de bedste kandidater, og du vælger selv hvilket tilbud du ønsker at fortsætte med.

El tjek på el tavle

El service til hjemmet

Ligeledes kan vi hjælpe dig, hvis du som privatperson tænker at gå i gang med et større projekt. Nogle el installationer kan du selv løse, men til langt de fleste opgaver skal reparationer og installationer foretages af en faglært elektriker. Den el service en kan levere til dit hjem består af elinstallationer, el tjek, opsætning af elektronik og mange andre ting. Især nå det kommer til afbrydere i hjemmet, er det en god ide at få en elektriker til at yde sin el service. Arbejde med afbrydere, og anlæg, er farligt og kræver stor kendskab for at kunne udføres ordentligt. Yderligere er det i Danmark lovpligtigt at få en uddannet og autoriseret elektriker til at arbejde med disse. Du kan også rådføre en elektriker hvis du har spørgsmål omkring belysning eller miljømæssige og el sparende strømløsninger. 

Vi sørger for at finde de rette fagfolk til at løse dit problem.

Hvad koster el service?

Som med meget andet varierer prisen på el service af, hvad du ønsker. Prisen på et el tjek er f.eks anderledes end hvis du ønsker at få monteret solceller i din bolig. Hos El-Installatør-København er én ting dog sikkert. 

Du er sikret at finde kompetente fagfolk til konkurrencedygtige priser. Vi samler 3 tilbud til din opgave, og de elektrikere der ønsker at assistere dig ved at der er andre om opgaven. Derfor vil de tilbyde den bedste pris. Ved at modtage 3 tilbud på én gang, har du selv mulighed for at vælge den rette elektriker til jobbet, ligegyldigt om dit valg afgøres af pris på el service, kompetencer eller typen af el service.

Få et el-tjek i København og omegn

Vores professionelle samarbejdspartnere rykker ud til hele København og omegn. Indgår din by ikke i vores liste, så tvivl ikke, ring til os og høre nærmere. Byer vi hos el-installatør København rykker ud til er bl.a.:

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 2 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Indhent et tilbud