Lys og stik

Tilbud på dit næste projekt
starter her

Hvilke former for stik kan jeg få?

Der findes forskellige former for stik til et hjem. Alt efter om der er tale om et indendørs eller et udendørs stik, så er der også tale om to forskellige behov. En udendørs stikkontakt gør, at du slipper for de lange forlængerledninger, når du skal slå græs, klippe hæk eller vil sidde ude i solen at arbejde eller nyde en film om sommeren. En el-stander i haven passer perfekt til langt de fleste udendørsmiljøer. Man kan få mange forskellige el standere – men vi anbefaler at man vælger en robust el stander, som er udført i rustfrit stål. 

Du kan også med fordel få en kontakt, som slukker alt. På denne måde sparer du strøm og dermed penge. Med et enkelt tryk, kan en “sluk alt kontakt” slukke både fladskærmen og lyset i stuen. På denne måde behøver du ikke at bekymre dig, om du har husket at slukke strygejernet eller glattejernet, før du går i seng eller forlader dit hjem. Vi anbefaler at placere en “sluk alt kontakt” ved sengen og/eller hoveddøren. Så behøver du heller ikke diskutere med kæresten eller konen om hvem der skal rejse sig for at slukke lyset. 

Få en lysdæmper i din bolig

En lysdæmper i hjemmet kan være løsningen på mange problemer – store som små. En lysdæmper er med til, at sørge for, at du med én lampe og én kontakt, kan sætte lyset til mange forskellige stemninger i dit hjem. 

En lysdæmper kan også være en god løsning på et børneværelse, hvis de små ikke har vænnet sig helt til mørket endnu. På denne måde sover dit barn ikke i et helt lyst lokale, hvor søvnen komprimeres. Men du kan dæmpe lyset, så det lige akkurat er nok til at dit barn får den bedste nats søvn. 

Stik og lys

Få 3 tilbud af autoriteret elektrikere

Hos El-installatør-København kan du hente 3 uforpligtende tilbud til dit næste projekt.
Da det er påkrævet at det bliver udført af en autoriseret elektriker, så sørger vi for at dit el tjek kun bliver udført af autoriseret og kompetente elektrikere.

Arbejdet ikke er færdigt når der er færdigmålt og inspiceret. Det kræves også at sikre at installationerne er lovlige.
Med en portefølje af autoriseret elektrikere i hele København og omegn, kan du netop opnå at få styr på disse elementer.

Alle vores elinstallatører har alle kendskab til både nuværende og tidligere lovgivninger om el- installationer. Lovgivningen omkring dine installationer skifter hele tiden og derfor er vores elinstallatører også veluddannet og er derfor altid opdateret med de nyeste regler og love. Derfor kan du være tryg når du indhenter tilbud her.

Vi kan vi sikre dig et tilbud på blot 24 timer. Du skal blot udfylde formularen med opgavebeskrivelse og inden 24 timer vil du modtage 3 tilbud, fra vores top kvalificeret og autoriseret elektrikere i København.

Få et el-tjek i København og omegn

Vores professionelle samarbejdspartnere rykker ud til hele København og omegn. Indgår din by ikke i vores liste, så tvivl ikke, ring til os og høre nærmere. Byer vi hos el-installatør København rykker ud til er bl.a.:

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 2 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Indhent et tilbud